Grenland Næringspark

Grenland Næringspark er en moderne og attraktiv kontorpark med beliggenhet langs hovedveien mellom Porsgrunn og Skien. Byggene har en høy kvalitet i arkitektur, materialvalg og utførelse.

Det er lagt vekt på representative fellesområder med miljøskapende designelementer. Grenland Næringspark har som mål å utvikle og drive en attraktiv næringspark for velrenommerte lokale, landsdekkende og internasjonale virksomheter.

Våre leietakere

Uttalelser fra leietakere

«Vi stortrives i lokalene våre på Nenset. Vi er et kreativt miljø og det lyse, moderne utrykket gir oss de omgivelsene vi ønsker. Lokalene er fleksible og som leietaker får vi svært god oppfølging. Vi er stolte av lokalene og kundene elsker å komme på besøk.»– Lene Syvertsen Olsson,
Fjuz Kommunikasjon
«Leieforholdet er meget ryddig. Meget god beliggenhet, lokaler og fellesarealer holder en god standard. Meget bra klima-/ventilasjon. Leieforholdet er fast, men allikevel er man opptatt av fleksibilitet. Løpende daglig oppfølging/teknisk vedlikehold er meget tilfredsstillende.»– Stein Knutsen,
BDO
Vi har fått nyoppussede lokaler som dekker vårt behov. Planleggingsarbeidet og ombyggingen fungerte godt, med tett dialog mellom oss som kunde og byggeier. Nå, snart et år etter at lokalene var ferdig oppusset, er vi godt fornøyd med både lokalene og oppfølgingen fra GI»– Jørn Møane,
Skien Kommune / ITG
«Unilabs Laboratoriemedisin AS har leid lokaler av Grenland Invest siden 2011. Både ved innflytting, og i løpet av leieforholdet, har GI vist stor vilje til å tilpasse lokalene. Vi opplever leieforholdet som meget ryddig og i tillegg er servicen på drift og teknisk support utmerket!»– Åse Nysæter,
Unilabs Laboratoriemedisin AS

“Pasientreiser ANS opplever Grenland Invest som en profesjonell og fleksibel utleier med godt tilpassede lokaler for vår virksomhet”

– Marit Kobro,
Pasientreiser ANS

Standard

Høy kvalitet, moderne og estetisk tiltalende bygninger, samt stor grad av fleksibilitet gjør at Grenland Næringspark er en attraktivt lokalisering for solide virksomheter. Det er lagt stor vekt på gode fellesområder med miljøskapende designelementer.

Godt inneklima, lyse og luftige rom, moderne løsninger for miljø og energibesparende tiltak er etablert for å møte fremtidens krav.

Store innbydende inngangspartier møter deg med fellesarealer som er utsmykket med kunst og designmøbler. Mange av virksomhetene har egne balkonger med mulighet for hyggelige pauser med frisk luft. Uteområdene er fint beplantet og fremstår representative gjennom hele året.

Fasiliteter

 • Elbilparkering
 • Heis
 • Kantine
 • Gode parkeringsmuligheter
 • Effektive lokaler
 • Lave driftsutgifter
 • Miljøvennlige bygg
 • Sentral beliggenhet
 • Lyse trivelige lokaler
 • Stort miljø med mange spennende og solide virksomheter
 • 16.000 kvm
 • Moderne ventilasjon med gjenvinning og varme

Bildegalleri

Bildegalleri

Muligheter

Grenland Næringspark tilbyr felles kantineløsning for alle bedrifter i næringsparken. Kantinen ligger lyst og luftig i toppetasjen på Leirvollen 23. Kantinen kan også benyttes til større fellesmøter og presentasjoner. Det er sitteplass til rundt 50 personer og det er mingleområde og muligheter for ståplass. Det er en rekke ulike type kontorlokaler i næringsparken, noe som viser mangfoldet av løsningene som er etablert. Det er stor grad av fleksibilitet i parken.

Beliggenhet

Sentral lokalisering langs hovedfartsåren mellom Porsgrunn og Skien gjør det enkelt å finne frem for besøkende.

Adkomst

Det er lagt stor vekt på gode og velorganiserte parkeringsarealer.

Grenland Næringspark

Kontakt oss
Tom Henrik Haugland

Hei, lurer du på noe?


Skriv inn kontaktinfo og hva henvendelsen din gjelder så tar vi kontakt med deg.