Om Grenland Invest

Grenland Invest ble etablert i 2003 da de nåværende eierne slo sammen sine eiendomsporteføljer. Eierne hadde på hver sin kant lang erfaring fra eiendomsbransjen. Målet var å etablere et seriøst eiendomsselskap med moderne bygg, effektiv drift og fornøyde leietakere.

Per Stian Dahle, Marianne Vegem Dahle og Erik Torp Johannessen

Grenland Invest har opplevd sterk vekst hvert år siden oppstart. Overskuddet de ti siste årene er beholdt i selskapet for å sikre videre vekst og utvikling.

Selskapets satsningsområde er Grenlandsregionen og omegn. De aller fleste byggene og prosjektene er heleide, men Grenland Invest deltar også på samarbeidsprosjekter. Grenland Invest har blant annet vært sentrale i utbyggingen av Skagerak Arena. Gamle Porsgrunn Mek. (verftsområdet) er også et samarbeidsprosjekt som er under utvikling. Der vil det skje mye de nærmeste årene.

Vi er interesserte i å delta og investere i aktuelle og spennende eiendomsprosjekter

eiendommer

Antall eiendommer
13

eier-og-forvalter

Eier og forvalter (i kvm)
Heleiet eiendomsmasse: 24.000. Deleiet eiendomsmasse: 25.000.

leietakere

Antall leietakere
57 leietakere – i heleide og deleide bygg

Martin Johannessen

Martin Johannessen Daglig leder

Martin er utdannet med Bachelor i finans fra BI Oslo og en Master i Finance fra Hult International Business School i London, og er godt i gang med en deltids masterutdanning i «Eiendomsutvikling og forvaltning» fra NTNU. Han har de siste årene jobbet med næringseiendom i selskapet Newsec som er en ledende nordisk eiendomsaktør. Han bringer med seg verdifulle erfaringer og impulser, og har tidligere bakgrunn fra analyse, bank og investering.

Martin er opptatt av å skape trivsel og tilrettelegge for gode løsninger slik at leietakerne kan fokuserer på sin egen kjernevirksomhet. Kundene skal føle seg ivaretatt og trygge hos Grenland Invest.

E-post: mj@gi.no / Telefon: 916 08 466

Tom Henrik Haugland

Tom Henrik Haugland Markedssjef

Tom Henrik er utdannet økonom med spesialisering i bedriftsutvikling fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

Han har mange års erfaring fra hovedsakelig salg av tjenester og produkter som er viktige for produksjonen i industribedrifter. I tillegg har han erfaring fra oppstart og drift av to egne bedrifter.

Det som er viktig for Tom Henrik er at man sammen finner gode løsninger, som på sikt skal gi begge parter en gevinst. Han er langsiktig og lojal, og mener at tillitt og åpenhet er den viktigste formelen for suksess.

E-post: thh@gi.no / Telefon: 900 26 440

Dag Arve Gisholt

Dag Arve Gisholt Driftstekniker

Dag Arve har 30 års erfaring som redningsmann, hvorav fem som stasjonsleder med 14 ansatte. Han har fagbrev som mekaniker, kurs i restverdisikring og skadebegrensning, akuttmedisin, frigjøringsteknikk og vekterkurs.

Dag Arve har på fritiden bygget og satt opp 3 hytter, restaurert gamle hus i mange år og jobbet sammen med et snekkerlag.

E-post: service@gi.no / Telefon: 959 93 475

Stein Ove Rasmussen

Stein Ove Rasmussen Driftssjef

Stein Ove Rasmussen har fagbrev som telemontør, i telekommunikasjon og som elektriker. Han har jobbet syv år som serviceleder i AF Energi & Miljøteknikk med hovedfokus på enøk og energisparing i industri og næringsbygg.

Stein Ove har relevant erfaring fra blant annet alarm, automasjon, varmeanlegg, varmepumpe/kjøling (F-gass sertifisert kl.1), ventilasjon og prosjektledelse.

E-post: service@gi.no / Telefon: 957 03 007

Erik Torp

Erik Torp Johannessen Økonomisjef

Erik er utdannet BSc i Accounting ved University of South Florida, og MSc i Investment Management ved Sir John Cass Business School i London. Han har 15 års erfaring fra regnskapsbransjen, og 10 år fra eiendomsbransjen. I tillegg har Erik en rekke styreverv.

Erik er opptatt av å tilrettelegge for langsiktige og driftssikre løsninger for kunder. For at kundene skal trives og ha en god plass å drive sin virksomhet må Grenland Invest være en nær samarbeidspartner som kjenner virksomheten og deres behov godt.

E-post: etj@gi.no / Telefon: 915 70 063